Welcome to a world of opportunity

IMCD Sweden

IMCD Nordic består av 8 marknader och erbjuder en omfattande global portfölj av specialkemikalier och ingredienser tillsammans med teknisk expertis och lokal kunskap – innovativa lösningar till alla våra partners.

Business Groups

Inom våra åtta affärsområden skapar vi en värld av möjligheter genom vår tekniska expertis och högkvalitativa portfölj med produkter, som används i nästan alla aspekter av det dagliga livet.

Vårt laboratorium i Malmö fungerar som ett av de viktigaste laboratorierna globalt för Coatings & Construction och är en del av labbstrukturen inom IMCD Group.
I Food and Nutrition-laboratoriet i Malmö hjälper vi den nordiska och baltiska marknaden med teknisk support och receptutveckling. Nordic Food Laboratory är en del av ett globalt nätverk av livsmedelslaboratorier specialiserade på olika kompetensområden.

MyIMCD

Få tillgång till information, sök efter produkter och dokument, begär varuprover eller offerter, gör beställningar eller håll kontakten med din Sales Manager. Dygnet runt, var du än befinner dig.

Spotlight:

Pharmaceuticals

Nå ut till den veganska marknaden med IMCD Pharmaceuticals!

Hur kan vi hjälpa er?

Vi behöver hjälp med...

NYHETER, UPPDATERINGAR OCH ARTIKLAR

Nyheter om IMCD Sweden
Din karriär med IMCD Sweden
Är du redo för ditt nästa steg? Bli en del av vårt team och arbeta med framtidens utveckling. Vi söker experter inom olika områden som tillsammans med oss utforskar nya vägar och växer bortom vad som är möjligt: för en bättre värld.

Läs mer om IMCD Group

Media Centre

Pressmeddelanden och mediegalleri, allt på ett ställe.

Besök IMCD Group
Investors

Läs våra rapporter, pressmeddelanden, resultat, finansiella kalender och mycket mer.

Besök IMCD Group
Sustainability

På IMCD är hållbarhet en självklar del av vår kärnverksamhet, lönsamhet och framgång.

Besök IMCD Group