KARRIÄR PÅ IMCD

Bidra med din specialitet

Din karriär med IMCD Sweden

Creating a world of opportunity

Vår företagskultur

Kultur och värderingar är viktiga för oss. De hjälper oss att gemensamt komma till beslut med chefer och anställda i önskad riktning. Vår affärsstrategi har varit mycket stabil och tydlig, så våra medarbetare vet i vilken riktning vi vill driva företaget. I en entreprenöriell verksamhet som IMCD, där handlingsfrihet är viktigt, 
kan vi inte bara ange arbetsuppgifter i detaljerade handböcker: istället beskriver vi de principer som styr beslutsfattande och uppförande. Vi har globala värderingar över gränser, språk och kulturer överallt, hela tiden. De kombinerade värderingarna hos IMCD-anställda definierar IMCD-kulturen.

Från försäljning till marknadsföring, applikationsteknik till ekonomi och ledning – vi har ett brett karriärsutbud inom vår mångsidiga verksamhet.

IMCD som arbetsgivare

IMCD erbjuder spännande möjligheter i en internationell arbetsmiljö. Vi är ett inkluderande företag som alltid uppmuntrar våra kollegor att vara entreprenöriella och innovativa. Du kommer att erbjudas utvecklingsmöjligheter, teambuilding-aktiviteter, modernt kontor och mycket mer.

Din karriär

Hos oss vill vi att du utvecklas och bygger din karriär utifrån dina personliga ambitioner och färdigheter. Vi finns här för att stötta dig i din utveckling och ge dig verktyg och förutsättningar att växa. Låt dig inspireras av några av våra duktiga kollegor och deras resa inom IMCD.

Lediga tjänster

Redo för en ny utmaning i ett globalt, växande företag? Bli en del av vårt fantastiska, internationella och kunniga team!

Hos oss finns alltid möjligheter och vi letar efter människor som är lika drivna och optimistiska, oavsett nationalitet, kön, religion eller bakgrund.
Med människan i fokus

Som en ledande distributionspartner av specialkemikalier har IMCD en viktig roll att spela i samhället, bland annat genom att skydda hälsa och välfärd, förbättra det ekonomiska välståndet och bidra till att skapa en mer hållbar framtid. IMCD är ett professionellt serviceföretag med högkvalificerad personal som arbetar tillsammans i en jämställd organisationskultur och gör en verklig skillnad. Som anställd på IMCD kommer du att vara en del av en entreprenöriell, snabbt växande grupp av ambitiösa och likasinnade kollegor, där du har friheten att sätta din egen prägel. Är du expert inom ditt område och redo för en ny utmaning? Då vill vi gärna att du hör av dig!