OM OSS

IMCD Sweden

Som global ledare inom formulering, försäljning och distribution av specialkemikalier och ingredienser, skapar IMCD en värld av möjligheter. IMCD Sweden tillhör koncernen IMCD Group.

Om IMCD Sweden

IMCD Sweden har varit en lokal partner till våra kunder i mer än 35 år. Förutom att vi talar kundernas språk så tillhandahåller vi den senaste tekniken i kombination med vår förståelse för lokala krav.

 

Våra två toppmoderna laboratorier i Malmö – Coatings & Construction samt Food & Nutrition – arbetar med att utveckla nya lösningar för att möta våra kunders och leverantörers behov. Försäljare och produktchefer på IMCD Sweden arbetar nära de tekniska centren lokalt och globalt. Tillsammans hjälps de åt att lösa utmaningar som våra partners kan ha.

IMCD Sweden är en del av IMCD Nordic, som har dotterbolag över hela Norden och Baltikum. Vi har kontor i Malmö (Sverige), Esbo (Finland), Oslo (Norge), Helsingör (Danmark) och Vilnius (Litauen).

 

Kontakta ditt närmaste IMCD Nordic-kontor för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag med vår expertis.

Som en del av IMCD Nordic är IMCD Sweden en ledande distributör av specialkemikalier och livsmedelstillsatser.

Om IMCD Group

Vår historia började 1995 när en liten grupp företag gick ihop med en vision för branschen. Idag är vi stolta över att vara en partner till våra leverantörer och kunder, där vi ägnar vår expertis åt att tillsammans skapa lösningar för åtta olika marknader.

 

Med en entreprenörsanda och ett begåvat team på 3 000 anställda i över 50 länder på sex kontinenter har IMCD vuxit till att bli en innovatör inom den kemiska industrin. Under 2020 omsatte koncernen 2 775 miljoner euro.

Vårt mål är att hjälpa våra leverantörer att förenkla sina affärsverksamheter och få dem att växa genom våra lokala nätverk, marknadskunskaper och tekniska expertis. Våra kunder drar nytta av att få direkt tillgång till en stor och mångsidig portfölj av högkvalitativa produkter, utan att behöva hantera flera olika kontakter.

Våra affärsområden

Inom våra åtta affärsområden skapar vi en värld av möjligheter genom bredden i vår tekniska expertis och vår högkvalitativa portfölj, som idag omfattar mer än 43 000 produkter som används i nästan alla aspekter av det dagliga livet.

Utforska mer om IMCD

Hur kan vi hjälpa er?

Vi behöver...