OM OSS

Teknisk Expertis

Vi förstår att komplexa och internationella marknader kräver förstklassig kunskap och support. På IMCD investerar vi starkt i teknisk expertis, samt försäljning och marknadsföring – allt för att möta våra kunders och leverantörers behov.
IMCD Nordic driver två toppmoderna laboratorier i Malmö. Våra nyligen uppgraderade laboratorier för Coatings & Construction samt Food & Nutrition erbjuder teknisk och applikationsspecifik kunskap och stöder våra partners i att skapa och finjustera formuleringar och produktionsprocesser. 
Våra laboratorier fungerar också som utbildningscenter och vi välkomnar våra partners dit för att skaffa specialistkunskap eller få innovations- och formuleringsstöd. Våra lokala experter erbjuder utbildning och riktat stöd för att hitta den bästa lösningen för varje utmaning.

Upptäck våra laboratorier i Malmö

Coatings & Construction

Vårt laboratorium i Malmö fungerar som ett av de viktigaste laboratorierna globalt för Coatings & Construction och är en del av labbstrukturen inom IMCD Group.
Food & Nutrition
I Food and Nutrition-laboratoriet i Malmö hjälper vi den nordiska och baltiska marknaden med teknisk support och receptutveckling. Nordic Food Laboratory är en del av ett globalt nätverk av livsmedelslaboratorier specialiserade på olika kompetensområden.

Hur kan vi hjälpa er?

Vi behöver hjälp med...