Beauty & Personal Care

INULIN

TRADE NAME: Inulin-SC Inulin-SC is a sugarcane derived polysaccharides. 100% Natural derived product.

Om denna trade name

  • Provides moisture
  • reduces sticky/greasy feeling
  • Improves texture without changing viscosity
  • Makes bubble dense and increases volume.

Vill du veta mer?

Full tillgång innebär också:

Din personliga försäljningsexpert

Produktdokumentation

Produktsupport

Översikt över produktrelationer

Meningsfulla insikter från våra experter

Beställning & Följ din order

Hej, hur kan vi hjäpa dig?

INULIN - Nippon Fine Chemical, co. | IMCD Sweden